Kannattaa käydä tutustumassa Rovaniemen lemmikkieläinhoitola Kiepin kotisivuihin. Osoite on www.lemmikkielainhoitolakieppi.fi.

Lomalla voi viedä lemmikin hoitoon, jos ei löydä tuttua huolehtimaan kotieläimistä matkan ajaksi. Hoitola toimii myös karanneiden eläinten säilytyspaikkana sekä sieltä voi  kysellä kodittomia eläimiä. Meidän Miska koira n.1v on Kiepistä haettu ja olemme kiintyneet koirahauvaamme. Miskassa on luultavasti suomenpystykorvaa ja noutajaa.

Miska on erityisen kiltti koira. Tykkää uimisesta ja tavaroiden noutamisesta. Johtuisikohan ihan että on 1/2 noutaja. Vielä hyppii kovasti päälle kun lähdetään lenkille. Sitä yritetään kitkeä pois. Kova on myös poika vetämään hihnassa, mutta sekin virta lähtee lenkin edetessä. Välillä pysähdytään jo huilimaankin. Linnut ovat Miskalle suuri haukunaihe, sekä porot. Hirviä ja metsäkauriita näkyy niin harvakseltaan että niitä ei osaa haukkua ihmetykseltään. Perheen töpöhännätkin kiinnostaisivat ihan hirveästi ja häntä heiluu mahdottomasti. Valitettavasti puput eivät välitä Miskan seurasta, pötkivät pakoon. 

1686452.jpg Miska