6.9 kotiutui Conny/Darry. Nimi siitä sillä muistin että pupun virallinen nimi on Conny. Mistä lie olen sen päähäni pistänyt ja sit luin illalla että se on Darry. Korjasin lapsille että kutsutaanpa Darryksi mutta pojat oli sitä mieltä että ´Konni` suomalaisittain/lappilaisittain kuulostaan kivemmalta. Eli Konni on kutsumanimi :)  Tässä aamulla 7.9 on tilapäissijoituksessa leivinuunin nurkkauksessa että saa vähän omaa rauhaa. Pääsee sitten aikanaan kun pupuvauvat kasvaa niin samaan huoneeseen, mutta vielä on ´hajurakoa´ ettei emo ressaannu uudesta miespuolisesta samassa huoneessa..

1886182.jpg

Me tullaan Konnin kanssa ahkerasti käymään näyttelyissä..kunhan tässä tutustutaan ja nuuhkutellaan kotia sekä odotellaan uusia näyttelyitä..

1886193.jpg

Meidän Aksu tutkittavana Oulun Kaijonharjun nuorisotalolla 6.9.2008. Aksu siis on tyttö ja jäätiin 91p. Kynnet jäi  ´muka´ leikkaamatta, mutta mitenpäs leikkaa raukalta kun on ihan samanväriset kuin turkki. Suurennuslasin kanssa olisi pitänyt toimia :)

Tässä haluaisin julkaista aivan ihanan ranskanlupan kuvan mutta en ole kysynyt lupaa omistajalta, joten en voi..Aivan valloittavan ihania nämä jättikanit ja on kai alettava vinkumaan täällä kotona että saisin sellaisen. Voisi vaikka nukkua se kainalossa :) Mitä lötköpötköjä. Ahdasta tulisi sängyssä kun kuopus ryömii vielä väliin yöllä vaikka ikää on jo kohta 5v.Lisää kuvia myöhemmin.