Vauvat kasvaa kovaa vauhtia. Emo Terho on nyt osoittanut pientä kiinnostusta vauvoja kohtaan, parantelee pesää yön aikana. Ehkä imettää hetken, mutta vauvat ovat tosi nälkäisiä joten olen 2xpv aamuin illoin antanut jokaiselle tilkan vuohenmaitoa. Sitä menee hieman yli 3,5 rkl päivässä. Tuttipullosta annan, joten ei ihan tarkka määrä. Silmät aukesivat jo maanantaina.

1899937.jpg Meidän ihme vauva  hieman vuohenmaidosta märkänä. Sitä menee monesti nenäänkin joten karvat ovat vähän pörröllään kun käteni ovat märät.  Tällä vauvalla on kiva kuvio edestäpäin katsottuna, mutta enpäs saanut tätä rauhoittumaan kuin sivusuuntaan.

1899944.jpg Tämä on pienin/hoikin vauvoista. Silmätkin taisivat avautua viimeisenä. Karva ei ole kasvanut vielä joka paikkaan tällä söpöliinillä.

1899948.jpg Tämä on isoin vauvoista ja kävelee jo pesän ulkopuolella yksin.

Hauska nähdä jääkö mustaksi, nyt on kyllä ihan selvä musta.

 1899951.jpgKova on ruokahalu ja ihan pikimusta kaveri.  Tämä on vilkas veijari. Piti ottaa monta kuvaa, jossa jokaisessa oli lentoon lähdössä. Rauhoittui kun pistin maitoa viereen niin sain kuvan. Tällä siis vatsa ja korvan sisäpuolet vaaleat. Muuten sininen.

1899956.jpg Tämä on toinen sinisistä vauvoista. Niitä en erota pesästä, toinen voi olla aavistuksen isompi. Pakko ruokkia nämä veijarit peräkkäin, muuten menevät sekaisin.

1899961.jpg Ja tässä toinen ´kaksosista´ ihan märkänä. Meillä menee maidon kanssa sotkemiseksi, mutta onneksi emo sentään auttaa putsaamisessa :)

Tänään Terhon päästin pitkästä aikaa pitkälle ulkoilureissulle ja kävi Konnia morjestamassa. Pientä nokkapokkaa oli, Terho kävi ´pari´ papanaa pyöräyttämässä Konnin häkin viereen. Räyhäsivät toisilleen ja yrittivät näykkiä..Terholla tekee varmaan tuo äitiys tuon, yleensä on tosi rauhallinen muita kaneja kohtaan. Konni ja Oskukin tutustuivat lattialla toisiinsa. Oskulla pelotti (???!!) sohvan alla ja Konni teki spurtteja ympäri huonetta myös ihmeissään asiasta. Suurin homma oli saada Osku sohvan alta pois, on nimittäin jätkällä kokoa että piti melkein sohva nostaa että sain sen mahtumaan pois. Pientä rajoitusta kai ruokkimiseen :)))

1900000.jpg Tässä meidän kuusikko ruokinnan jälkeen. Tässä näkyy ihme-vauvan etuväritys. Menee kai ruskeaksi kuten emälläänkin..Toinen on mennyt piiloon peiton alle ja takapuoli vain pilkistää..