Ensimmäisenä tuli Terho.  Terho ostettiin eläinkaupasta Rovaniemeltä ja myyjä luuli pupua pojaksi. Eläinlääkärireissun jälkeen sukupuoli vaihtui, mutta nimi jäi. Eihän nimi miestä/naista pahenna :) Ja siihen jo on kaikki tottuneet.Terho on kääpiökani, luultavammin Oulun seudulta tullut eläinkauppaan. Terho on 10/07 syntynyt. Luonteeltaan villi, kova kaivamaan ja sosiaalinen.

Toisena ja kolmantena tulivat Aada ja Osku.  Aada ja Osku ovat pariskunta, joiden entinen omistaja joutui luopumaan pupuista allergian/ajanpuutteen vuoksi. Aada on paperit omaava kääpiöluppatyttö ja Osku on risteytys. Aada on s. 19.09.2007, kasvattaja Mariela Tenkanen Oulusta. Isä on Satun Sulo ja emä Jää. Aada on oikea emäntä, pikkasen on ylipainoa jota yritetään saada pois. Osku   on vanha herra, ikää arviolta noin 6vuotta. Ollut luultavasti kolmessa eri kodissa ennen tänne tuloa. Valloittava herrasmies joka ei turhia hötkyile. Aada, Osku ja Terho ovat kolmikko joka tulee hyvin toimeen.

Neljäntenä tuli Hertta. Hertan ostin Mariela Tenkaselta Oulusta. Hertta on s. 12.06.2007 ja kasvattaja Anne Mäkitalo. Hertan isä on NightMary´s Victorianus ja emä Silverado´s Simply The Best. Arvostelupisteitä löytyy 90p. Hertta on vielä uusi tuttavuus, luonnetta en voi kuvailla. Kuulema on pippurinen luonne. Vähän tutkailee kulmien alta minua kun yritän jutustella ja kääntää selkänsä. Ei minun  jutut taida kiinnostaa :)

Viidentenä tulee ? . Leijonanharjaspoika Turusta, joka on sininen väritykseltään. Ikää noin 3kk. Tämä pupupoika tulee piakkoin..Tätä poikaa saatan käyttää näyttelyssä, jos innostun siitä harrastuksena.