Käytiin tänään ostamassa heinäpaaleja paikalliselta heinän myyjältä. Tulihan niitä ainakin irtoheinää 8 säkkiä (isoja jätesäkkejä) ja sekä heinäpaaleja 12kpl. Pitäisi riittää nyt hetkeksi nakertajille. Vinkkinä vain kaikille joilla on mahdollisuus kuljetukseen niin ottakaapa yhteyttä lähiseudun maatiloille ja kyselkää heinää. Moni myy todella edullisesti kaupan pikkunyytteihin verrattuna.

Ollaan suunniteltu vähän sellaisen pieni muotoisen navettarakennuksen tekemistä. Sinne saisi siis kanoja, ranskanlupan sekä kaneille talvisin jaloittelutilaa enemmän. Tallikissa ja mikseipä vaikka ponikin sinne. Ei vain ole tuota tyttöä perheessä niin ei ole vielä lapset kärttäneet sellaista. Poikia ei ratsastus kiinnosta vaikka kuinka olen houkutellut. Lampaitakin voisi pari laittaa.

Tässä vähän talven ja joulun odotuksen keskelle..Ihanan joulukranssin on tehnyt Härkösen Liisa, Kukkatila Onnenlehto.

2083231.jpg

Ja tämän sormet jäässä, ilman miehen apua(!!!!!) ja työkaluja, olen väsänny ..Eli vielä pitäis vähän sitoa paremmin kiinni jne...seli seli.. Led-valot vain jotenkin ei kamerasta tykänneet..Havuköynnös ja led-valot kuvassa..ihme tyyppi, pitää valokuvaa selittää :)

2083238.jpg