Pikkuvauva ristittiin sitten Aksuksi. Äänet menivät 3-1 Aksu-nimen puolesta. Olisin halunnut jonkun toisen nimen mutta miehet päättivät että Aksu on hyvä. Toffo on kuulema liian vaikea nimi (?). Rumpali ei ketään kiinnostanut ja kieltämättä pikkuvauva ei ole vielä rumpalin näköinenkään. Kalenteria selasin ja aika monta hauskaa nimeä olisi ollut, mutta Aksu on ok..

Kävin eilen Miskan kanssa metsässä mustikassa. Päästin koiran irti ja aivan mahtavan hyvin koira käyttäytyi. Pysyi ihan vieressä koko ajan ja juoksi varmasti kymmeniä kilometrejä. Lopulta kannoin koiran autoon kun ei oikein tykkää vapaaehtoisesti mennä. Pientä autopahoinvointia on :( Miskasta se on huomattu että kiinni ollessaan, näykkii ja puree. Irtiollessaan on kuin enkeli. Tämä koira on metsäkoira ilmiselvästi ja varmasti nauttii kun linnunmetsästys alkaa. Nähtiin yksi päivä pieniä teerenpoikaisia tiellä ja voi että kun oli suloisia..

Sulo on kunnostautunut taas pureskelemaan netin modeemin johtoja. Poika on paljon vapaalla että pysyy hyvä kunto Oulun näyttelyyn. Tässä toivotaan että kerkeää edes vähän kasvaa karva jalkoihin kun on paljaat kaljukohdat..Aksu ei välttämättä lähde Oulun näyttelyyn, en ole saanut hankittua kantokoppaa vielä. Jos jostain edullisesti löydän ja raskin vauvan ottaa matkaan niin käydään katsomassa sen Pet-sarjan pisteitä. Mariela Tenkanen lupasi määrittää vauvan sukupuolen 1e hintaan, ja kieltämättä se olisikin ihan hyvä..En osaa kyllä itse sellaista määritellä.

Ohessa uusia kuvia perheenjäsenistä. Aada ja Osku eivät olleet kuvaustuulella. Otin kuvan sääskiverkon takaa, Aada näkyy taustalla osittain..Olisi pitänyt ruuan kanssa mennä houkuttelemaan. Tykkäävät kun Eero tuo ruokaa, niin antavat rapsutella leuan alta kauan aikaa ja tykkäävät. Ovat Eeron vauvoja nykyisin :)

1834662.jpg1834665.jpg1834667.jpg

1834671.jpg