1692373.jpg Suloa käytettiin eilen ensi kertaa lattialla irti ja utelias vintiö on. Eipä kannata sormea käyttää Sulon häkissä, pikku hampaat äkkiä nappaavat sormesta kiinni. Mitä sitä nyt tungetaan toisen kotiin sormia :)

1692377.jpg Hertan turkin väri ei kuvassa näytä yhtä upealta kuin on luonnossa. Tyttö on oikea mokka-suklaan värinen nöpöliini. Tempperamentti on tullut esiin, ei ihan huvikseen tätä neitiä kannata nostella. Vahvat takatassut lyövät niin sutia että saa olla pitkähihainen paita ja hanskatkin suositeltavat. Vähän erakon vikaa, ei kiinnosta muut pupulit kamalasti. Saa nähä pitääkös Sulosta ja Terhosta tehdä pariskunta, Sulon kastroinnin jälkeen. Siihen on vielä n. 2kk aikaa.

Suunnitelmissa on alkaa pikku hiljaa muuntamaan leikkimökkiä kanilaksi. Sinne eritystä, ja kaneille erilaisia häkkejä joista pääsee eri kerroksiin. Lämmitys tietenkin vielä tulee laittaa, ei ole tarkoitus kaneja jäädyttää talvella. Koirankoppina leikkimökki on nyt väliaikaisesti, vaikka Miska ei siitä erityisesti välitä. Mukavampi on nukkua vesisateessa ulkona.

Terhon, Aadan ja Oskun kesämökin ympärillä sääsket viihtyvät. Olen polttanut sääskisavuja katolla, mutta ovat aika hintavia polttaa ympäri vuorokauden. Laitettiin yöksi suojaharsokangasta, joka peitti koko ulkoilualueen. Aika tyytyväistä sakkia näytti häkissä olevan kun lakkasi hyttyset riivaamasta. Ei tuo kaneille suihkutettava hyttyskarkoite tehoa noihin äkäisiin sääskiin.