1862950.jpgTänään 29.8.2008 syntyivät klo 16.30 Terhon ja Sulon rakkausvauvat. Kuusi kipaletta. Ovat siis Sulon 3/4 leijonanharjasta ja risteytyskanin jälkeläisiä. Pieniä pupuja näistä tulee isonakin .Näistä 5kpl lähtee maailmalle.Yhden kanssa kävi tapaturma imetyksen aikana, Terho potkaisi vauvaa niin että kaksi pahaa haavaa tuli vauvalle. Tämä vauva on juuri se jonka olin jo aiemminkin päättänyt jättää kotiin eli toinen vaaleaksi jäävä vauva(?). Tämä ei ole se joka näkyy kuvassa vasemmalla selvästi.Eli näitä on 4 harmaata eri sävyissä sekä 2 vaalea nakkia. Todella terhakoita yksilöitä ja kaikki oikein virkeitä.

Terho ei vain hoida poikasiaan. Pakkoimetys on käytössä 2x päivässä aamuin/illoin. Ja sen jälkeen vauvat saavat vielä tuttipullosta vuohenmaitoa. Olen yrittänyt pukata vauvoja Terhoa kohti, Terho saattaa pari kertaa nuolaista vauvaa ja häipyy toisella puolen häkkiä..ei osoita mitään kiinnostusta vauvoihin. Tämän takia en Terholla enää tee poikasia, ja varmaan jää viimeiseksi pentueeksi meille.

Näitä pupuja voi varata..ja huomautan että olen hieman aloittelija näissä jutuissa joten sukupuolta en osaa tunnistaa vielä, ne pitää varmistaa ihan asiantuntijalla ennenkuin luovutus on ajankohtainen. Vauvoille on tärkeintä rakastava koti, hinnaksi jää siten vain 20e kpl. Tutut voivat tinkiä :)