Enpä ole maininnutkaan että nimi SaranPuput tulee minun kummitytön mukaan. Olin vähän haaveillut että jos meille tulisi tyttö, hänen nimi olisi Sara. Veljeni kerkesi keksiä nimen ensin (aika sattuma!).

Ensimmäinen näyttelyreissu olisi nyt tiedossa, pitkä ajomatka edessä Sulolla. Eipä ole ensimmäinen kerta kun poju on tullut Turusta asti meille asuntoautolla. Hauska nähdä näyttelyelämää, millaista ja minkäikäistä sakkia siellä on. Enköhän ole ihan vanhimmasta päästä mutta taitavat nämä tuomaritkin olla ihan aikuisia jo. Luulisin :)

Sulo on varsinainen viikari, miten voi mahtua pieneen jätkään niin paljon papanoita. Lattialle kun irti päästää, niin voi kirjaimellisesti seurata missä se on. Papanajono menee lattialla ja niitä tulee varmasti sata puolessa tunnissa. Ihmeellistä!

Eilen vaihdettiin taas kaninkopin paikkaa ja Miska pyöri siinä ympärillä. Ei ihan viisasta, ei heti hoksattu että kanit siitä ei varmaan tykkää vaikka toinen heiluttaa häntää. Aada sitten rummutti niin että nurmikko raikui joten otettiin Miska kiinni ( juostiin Eeron kanssa puoli tuntia ympäri marjapensaita kunnes koira väsähti, tai älyttiin sanoa koiralle että maahan..en tiiä ollaanko jo vähän yksikertaisia..heh..) . Sisällä Sulo ja Terho odottaa uuden kodin valmistumista leikkimökkiin. On aika väkevä haju noissa epeleissä joten passitan ne mielelläni leikkimökkiin. Lämmitys ja hienot uudet tilat tulee sinne, ikkuna jne. Sinne tulee myös penkki missä voi istuskella ja katsella kanielämää joten eiköhän puput viihdy siellä. Varmaan enemmän kuin täällä sisällä poikien kirkuessa iltaisin.